Huawei P40 Pro karcálló edzett üveg HAJLÍTOTT TELJES KIJELZŐS Tempered Glass kijelzőfólia kijelzővédő fólia kijelző védőfólia eddzett UV kötésű

Raktárkészlet: 8 db
Huawei P40 Pro karcálló edzett üveg HAJLÍTOTT TELJES KIJELZŐS Tempered Glass kijelzőfólia kijelzővédő fólia kijelző védőfólia eddzett UV kötésű
Huawei P40 Pro karcálló előlapi fólia [edzett üveg] HAJLÍTOTT Teljes kijelzős - RÁSIMUL AZ OLDALÁRA A KIJELZŐNEK
UV kötésű teljes felületen ragasztós üvegfólia, UV lámpa a csomagban, amivel felhelyezés után meg kell pár percig világítani.
Az üvegfólia természetesen nyomtalanul levehető, ha cserélni szeretnék.

Világújdonság!!!

Ötlet: - mi lenne ha ráhelyeznénk egy olyan üveget a készülék kijelzőjére, ami ugyanolyan karcálló, de ha mégis valami megkarcolná vagy betörne, megvédi az alatta lévő drága kijelzőt és egyszerűen kicserélhető?
Szállítási idő:
1 munkanap
Kompatibilis készülékek:
P40 Pro
3 500 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 


Huawei P40 Pro karcálló előlapi fólia [edzett üveg]
kijelzőfólia kijelzővédő fólia kijelző védőfólia

HAJLÍTOTT TELJES KIJELZŐS

Rásimul az oldalára is a kijelzőnek!


UV kötésű, teljes felületen ragasztős üvegfólia,
UV lámpa a csomagban, amivel felhelyezés után meg kell pár percig világítani.


Az üvegfólia természetesen nyomtalanul levehető, ha cserélni szeretnék.
Nem befolyásolja a képernyőbe épített ujjlenyomat érzékelőt.

 

 

Világújdonság!!!

 

Tempered Glass

 


Ötlet:
- mi lenne ha ráhelyeznénk egy olyan üveget a készülék kijelzőjére, ami ugyanolyan karcálló, de ha mégis valami megkarcolná vagy betörne, megvédi az alatta lévő drága kijelzőt és egyszerűen kicserélhető?

 

Felhelyezési útmutató

1. Tisztítsuk meg a készüléket a kosztól és a portól. Használjuk a mellékelt törlőkendőt (vagy bármilyen alkoholos szemüvegtörlőt) valamint a mellékelt porleszedő matricát tisztítás után.
2. Takarjuk le celluxal vagy ragasztós matricával a felső hangszórót és a készülék szélein minden portot, ahol befolyhat a ragasztó (pl. töltőport, mikrofon, jack, sim stb.) A ragasztó befolyásából eredő károkért nem vállalunk felelősséget. A ragasztó még folyékony állapotban óvatosan alkohollal lemosható, de megkötött állapotban a résekből kiszedni már problémásabb.
3. Nyomjunk rá a csomagban található ragasztóból az egész vagy majdnem az egész adagot a képernyő közepére egy pontba.
4. Húzzuk le a védőfóliát az edzett üvegfóliáról és helyezzük óvatosan a képernyőre. Nem kell nyomni, magától kell a ragasztónak szétterülnie az üvegfólia felületén.
5. Töröljük le a széleken kifolyt ragasztót, majd menjünk végig alaposan a mellékelt UV lámpával az egész képernyőn, hogy az UV fény segítésével megkössön a ragasztó. Az UV lámpát micro usb kábellel kell áramforráshoz csatlakoztatni.


A ragasztó ellenére az üvegfólia nyom nélkül eltávolítható, ha szükséges és nem befolyásolja a képernyőbe épített ujjlenyomat érzékelőt.

 

Videó a felhelyezésről: https://youtu.be/AJHWIFpD4lE

Leírás:

 

Tudta, hogyha leejti a készülékét és bereped vagy törik, akkor több tízezer forintba is kerülhet a javítása?! Kerülje ezt el ezzel az üvegfóliával! A készülékeket tokban is érdemes tartani a nagyobb védelem érdekében természetesen. Magasról történő ejtés esetén nem biztos a ütődésvédelem.

 

 

9H keménységű kémiailag edzett üveg, nagyon nehéz megkarcolni, normál használat mellett nem is lehet.

0,4 mm vastagságú üveg, amely kellő védelmet nyújt és mellette a telefon kezelését sem nehezíti meg.Nincs többé műanyag érzés a fóliák miatt, ennek ugyanolyan
üveg érzete van, mivel üveg.


 

Mivel kemény üvegről van szó, fizikailag lehetetlen buborékosan felhelyezni, ennél egyszerűbb felhelyezésben nem volt még része

 

 

 

 

 
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Samsung
Kiegészítő típus
Kijelzőfóliák (üvegfólia)
Anyag
Edzett üveg - Üveg - 9H - Üvegfólia
Raktárkészlet
8 db
Cikkszám
REX102517
A vásárlás után járó pontok
105 Ft