Blog

2022.06.23 11:46
Glóner Márk

Manapság számtalan telefontokból és üvegfóliából választhatunk, a széles kínálatban nem egyszerű eligazodni. Ebben a cikkben igyekszünk megkönnyíteni a választást. A cikkben lévő linkekre kattintva a szűrésnél kiválaszthatja telefonja modelljét, így könnyen megtalálhatja, amit keres.

Cégünk külföldre terjeszkedik. 2022 június 13-tól lehet majd rendelni telefon kiegészítőket az új bluedigital.at webáruházunkban Ausztriába és Németországba.

2020.03.27 11:09
Glóner Márk
Az új favorit GKK 360 tokok

A GKK 360 tokok kimagasló védelmet nyújtanak a készülékek számára, ezek a tokok a vásárlók kedvezncei a szilikon tokok után. Azoknak való ez a tokfajta, akik maximális védelmet szeretnének készülékükre, de nem szeretnének nagyon vastag és csúnya tokot használni.

Sima fóliát vagy edzett üveget vegyek a telefonomra?

Jelen cikkben arra a kérdésre keressük a választ, hogy sima hajlékony műanyag fóliát vagy edzett üvegfóliát érdemes inkább vásárolni a készülékünkre.

Természetesen jelen esetben is igaz az a megállapítás, hogy attól függ. Attól függ, hogy milyen készülékünk van, mennyi pénzt szánunk rá, milyen tokban hordjuk a készüléket, stb. Az alábbiakban egy összehasonlító tábázatot fogok mutatni, mi alapján mindenki eldöntheti, hogy melyik fóliatípus a legjobb számára.

Azt előre leszögezhetjük, hogy olyan készülék esetében, aminek a szélei nem hajlítottak manapság már szinte teljesen felesleges sima fóliát vásárolni, mert egy sima fólia és egy 2D üvegfóia közötti árkülönbség elenyésző és az üvegfólia jóval tartósabb. Amennyiben azonban hajlított a készülékünk (példáué Samsung Galaxy S széria S6-tól kezdve vagy maximum 3-4 éves Sony, LG, Huawei, Xiaomi, Honor stb.) akkor már egy poliuretán fólia és egy 3D-5D üvegfólia között az árkülönbség elérhető a 3-4 szeres szorzót is.

paypal simplepay_hu