Blog

Melyik fajta tokot és üvegfóliát válasszam?

2022.06.23 11:46
Glóner Márk
Melyik fajta tokot és üvegfóliát válasszam?

Manapság számtalan telefontokból és üvegfóliából választhatunk, a széles kínálatban nem egyszerű eligazodni. Ebben a cikkben igyekszünk megkönnyíteni a választást. A cikkben lévő linkekre kattintva a szűrésnél kiválaszthatja telefonja modelljét, így könnyen megtalálhatja, amit keres.

Kezdjük a tokokkal

A kihajtható tokokat azok részesíthetik előnyben, akik nagyon keveset telefonoznak, de maximális biztonságban szeretnék tudni készüléküket. Viszont érdemes szem előtt tartani, hogy rendszeres használat mellett ez nem a legkényelmesebb megoldás a telefonunk megóvására.

Léteznek olyan tokok is, amelyek 360 fokban védik a készüléket, tehát a kijelzőt is védik üveglappal vagy műanyag filmmel. Hátránya a fokozott védelem mellett, hogy hamar elpiszkolódhatnak, por mehet a kijelző és a tok közé, ami nem esztétikus. Ennél kedvezőbb, ha a tok mellett üvegfóliát helyezünk a kijelzőre.

Webshopunk bátran ajánlja szilikontokjaink széles választékát. Ezekből a tokokból lehet extra ütésállót is kapni, mit például a Hybrid Armor, de ha nem tesszük ki intenzív igénybevételnek a készülékünket, már egy hagyományosabb, vékonyabb tok is hatékonyan megvédheti a telefont például a véletlen leejtéstől. Ilyenek például a Roar tokok, melyek a védelmen túl kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek fekete és átlátszó színekben, illetve bizonyos modelleknél akár bővebb színválasztékban is. Emellett, szintén ár-arány értéket szem előtt tartva, ugyancsak ajánlottak a Nillkin és a Joyroom márkák tokjai. Amennyiben tartós, kimagasló minőségű tokot keres, a Spigen vagy a 3MK tokjai kitűnő választásnak fognak bizonyulni. Ha pedig kifejezetten dizájn tokot keres, akkor a Karl Lagerfeld, a Guess és a Dux Ducis tokokkal biztosan ki fog tűnni a tömegből.

 

 


Folytassuk az üvegfóliákkal

Üvegfóliák esetén először azt nézzük meg, hogy a készülék erősen lekerekített szélekkel rendelkezik-e. Jellemzően ilyenek a Samsung Galaxy S, vagy a Xiaomi Mi, OnePlus, vagy a Huawei P és Mate szériák csúcskészülékei. Ezekre teljes képernyős (más néven Full Screen, vagy 3D/5D) üvegfóliát javaslunk felhelyezni. Ilyen fóliákat találhat a a Blueo, a Type Gorilla (TG)X-ONE és a 3MK márkák kínálatában.

uvegfolia_bluedigital

A legnépszerűbb készülékek, például az iPhone, Galaxy A, Galaxy M, Xiaomi Redmi vagy bármilyen Lite készülék nem erősen lekerekítettek, így ezekre a készülékekre bátran felhelyezhető "sima", nem teljes képernyős üvegfólia is. Ebben a kategóriában a Lito márkát ajánljuk ha kérdezik, de a többi márka is jól védi a készüléket.


Hogyan keressünk gyorsan a Bluedigital webshopban?

A leggyorsabban és legpontosabban akkor tudja megtalálni az önnek megfelelő a tokokat, vagy üvegfóliákat, ha a telefonnak megfelelő kategóriára megy. Ha tokot szeretne vásárolni, itt, ha pedig üvegfóliát, akkor itt kezdheti a keresést. Másik módszer, ha a fenti keresőbe beírja a telefonja modelljének a nevét (pl. Galaxy A71) és az okoskereső felkínálja majd a megfelelő kategória nevét (pl. Samsung Galaxy A71 tok vagy Samsung Galaxy A71 üvegfólia).