Garancia, Áruvisszavét, Szállítási idő

Szállítási és fizetési módjaink listájához kattintson ide


Szállítási idő

A szállítási idő a megrendeléstől számítva: 2-6 munkanap.

A szálítási idő minden termék esetében a termék adatlapján az ár mellett fel van tűntetve.

Amennyiben többféle szállítási idejű termékre vegyesen érkezik rendelés, azt értelemszerűen a leghosszabb szállítási idejű termék szállítási idején szállítjuk ki a csomagot


Garancia

Az áruházban található 10 000 forint alatti termékünkre önként vállalt fél év garanciát biztosítunk.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a garancia a tartós fogyasztási cikkekre a termék árától függ:
Bruttó 10 000 - 100 000 forint ár között - 1 év
Bruttó 100 000 - 200 000 forint ár között - 2 év
Bruttó 200 000 ár felett - 3 év

 Probléma esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszogálatunkkal az info@bluedigital.hu emailcímen. A számla garanciajegyként is funkcionál.

Amennyiben a termék hibás, és ezért szeretné visszaküldeni, akkor kérem a lenti címre küldje vissza a terméket egy legolcsóbb postakész borítékban (kb. 155 ft) saját költségen. Előtte kérjük értesítsen bennünket emailben vagy telefonon a hibáról. Ha a termék bruttó 6 ezer forint feletti, akkor kérem nyomkövethető módon küldje vissza nekünk a terméket (csomag vagy ajánlott levél). Ha ezen költségeket nem szeretné vállalni, kérem írjon emailt és küldünk általunk bérmentesített csomagcímkét a visszaküldéshez, de ha Ön előre kifizette a postán szállítást, azt utólag nem tudjuk visszatéríteni. 14 napos áruvisszavét esetén minden esetben a vásárlónak kell állnia a visszaküldés költségét, a csomagcímke csak hibás termék esetén opció

A termékekre vállalt jótállás (garancia) csak meghibásodásodásra vonatkozik, természetes elhasználódásra (például tokok esetében kopásra) nem.


Áruvisszavét

Minden termékünkre a törvényi feltételeknél hosszabb indoklás nélküli 20 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk fogyasztók (magánszemélyek) részére. Fontos, hogy sértetlen legyen a termék, tehát ne legyenek rajta a kipróbáláson túlmutató használatból eredő nyomok. Lehetőleg a termék gyári csomagolásában küldje vissza nekünk a terméket.

Visszaküldés helye: Bluedigital Webshop Kft. - 1152 Budapest Szentmihályi út 171. 3. em. 3.36. ajtó

A visszaküldés költségét álljuk Önnek, ha bármelyik Magyar Postán adja fel a visszárut inverz csomagként. Csomagolja be a visszárut, mondja be a postán, hogy inverz csomagot szeretne feladni Bluedigital Webshop Kft. részére, és a postai dolgozó díjmentesen felveszi Öntől a visszárut, és eljuttatja hozzánk. A feladás díját a posta majd utólag kiszámlázza nekünk, és ezt mi fizetjük Ön helyett.

Nagyon fontos, hogy a csomagra vagy a csomagban egy papírra írja rá a rendelésszámot (pl,22875-123456) hogy be tudjuk azonosítani a csomagot, mert feladó neve alapján sokszor elég nehéz.

Ha nem inverz csomagként adja fel a csomagot, hanem fizet érte a futárszolgálatnak, úgy a visszaküldés költségét nem tudjuk Önnek visszatéríteni, azt akkor Önnek kell fizetnie.

Ha címzett fizet utánvétes feladási móddal adja fel a csomagot, azt nem fogjuk átvenni, és visszaküldi a posta Önnek. Akkor ki kell fizetnie a feladás díját és a visszaküldés díját is (több ezer forint lesz). Kérjük ezért semmilyen körülmények között ne hagyja magát erre a címzett fizet utánvétes feladási módra rábeszélni a postán, hanem INVERZ csomagkánt adja fel a visszárut.

Az áruvisszavétel csak fogyasztók számára lehetséges, cégek, vagy egyéni vállalkozások számára nem tudunk áruvisszavételt biztosítani semmilyen formában.

paypal simplepay_hu