Garancia, Áruvisszavét, Szállítási idő

Szállítási és fizetési módjaink listájához kattintson ide


Szállítási idő

A szállítási idő a megrendeléstől számítva: 2-6 munkanap.

A szálítási idő minden termék esetében a termék adatlapján az ár mellett fel van tűntetve.

Amennyiben többféle szállítási idejű termékre vegyesen érkezik rendelés, azt értelemszerűen a leghosszabb szállítási idejű termék szállítási idején szállítjuk ki a csomagot


Garancia

Az áruházban található összet termékünkre fél év garanciát biztosítunk. Bruttó 10 000 forint feletti tartós fogyasztási cikkekre a garancia 1 év.

 Probléma esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszogálatunkkal az info@bluedigital.hu emailcímen. Bruttó 10 000 forint alatti termékeknél a számla garanciajegyként is funkcionál.

Amennyiben a termék hibás, és ezért szeretné visszaküldeni, akkor kérem a lenti címre küldje vissza a terméket egy legolcsóbb postakész borítékban (kb. 155 ft) saját költségen. Előtte kérjük értesítsen bennünket emailben vagy telefonon a hibáról. Ha a termék bruttó 6 ezer forint feletti, akkor kérem nyomkövethető módon küldje vissza nekünk a terméket (csomag vagy ajánlott levél). Ha ezen költségeket nem szeretné vállalni, kérem írjon emailt és küldünk általunk bérmentesített csomagcímkét a visszaküldéshez, de ha Ön előre kifizette a postán szállítást, azt utólag nem tudjuk visszatéríteni. 14 napos áruvisszavét esetén minden esetben a vásárlónak kell állnia a visszaküldés költségét, a csomagcímke csak hibás termék esetén opció

A termékekre vállalt fél év vagy 10 000 forint felett egy év jótállás (garancia) csak meghibásodásodásra vonatkozik, természetes elhasználódásra (például tokok esetében kopásra) nem.


Áruvisszavét

 Minden termékünkre a törvényi feltételeknek megfelelően indoklás nélküli 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. Fontos, hogy sértetlen legyen a termék, tehát ne legyenek rajta a kipróbáláson túlmutató használatból eredő nyomok.

Az üzletünkbe árut visszavinni csak előzetes emailes vagy telefonos egyeztetés után lehetséges.

Visszaküldés helye: Glóner Márk postán maradó 3434 Mályi Fő utca 35.
Vagy amennyiben nem postán küldi, hanem futárszolgálattal, akkor: Glóner Márk 3434 Mályi Teleki Sámuel utca 110.