Garancia, Áruvisszavét, Szállítási idő

Szállítási és fizetési módjaink listájához kattintson ide


Szállítási idő

A szállítási idő a megrendeléstől számítva: 1-6 munkanap.

A szálítási idő minden termék esetében a termék adatlapján az ár mellett fel van tűntetve.

Amennyiben különböző szállítási idejű termékeket rendelt,
akkor a leghosszabb szálítási időt kell figyelembe venni a csomag várható érkezésénél.

 


Áruvisszavét

Minden termékünkre a törvényi feltételeknél hosszabb indoklás nélküli 20 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. Fontos, hogy sértetlen legyen a termék, tehát ne legyenek rajta a kipróbáláson túlmutató használatból eredő nyomok. Lehetőleg a termék gyári csomagolásában küldje vissza nekünk a terméket.

Visszaküldés helye: Bluedigital Webshop Kft. - 1152 Budapest Szentmihályi út 171. 3. em. 3.36. ajtó

A visszaküldés költségét is álljuk Önnek, ha bármelyik Magyar Postán adja fel a visszárut inverz csomagként. Csomagolja be a visszárut, mondja be a postán, hogy inverz csomagot szeretne feladni Bluedigital Webshop Kft. részére, és a postai dolgozó díjmentesen felveszi Öntől a visszárut, és eljuttatja hozzánk.

Ha nem inverz csomagként adja fel a csomagot, hanem fizet érte a futárszolgálatnak, úgy a visszaküldés költségét nem tudjuk Önnek visszatéríteni, azt akkor Önnek kell fizetnie. Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Az áruvisszavétel csak fogyasztók számára lehetséges, cégek, vagy egyéni vállalkozások számára nem tudum áruvisszavételt biztosítani semmilyen formában.


 

Garancia

 

Az áruházban található 10 000 forint alatti termékünkre önként vállalt fél év (6 hónap) garanciát biztosítunk.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a garancia a tartós fogyasztási cikkekre a termék árától függ:
Bruttó 10 000 - 250 000 forint ár között - 2 év
Bruttó 250 000 ár felett - 3 év

Probléma esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszogálatunkkal az info@bluedigital.hu emailcímen. A számla garanciajegyként is funkcionál.

Amennyiben a termék hibás, akkor ugyanúgy mi fizetjük inverz csomagként a visszaküldés költségét, mintha 20 napos visszavásárlással szeretne élni (részletek fentebb). Ha nem inverz csomagként adja fel a csomagot, hanem fizet érte a futárszolgálatnak, úgy a visszaküldés költségét nem tudjuk Önnek visszatéríteni, azt akkor Önnek kell fizetnie. Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

A termékekre vállalt jótállás (garancia) csak meghibásodásodásra vonatkozik, természetes elhasználódásra (például tokok esetében kopásra) nem.