Céges vásárlói program

Biztosan az Ön cégében is használnak a kollégák okostelefont.

Ezeket a telefonokat nagyon fontos védeni a leejtéstől és karcoktól, hogy kiszolgálják azt az időt, ameddig lecserélik őket. Ha pedig az új telefonok érkezése után a régiket eladnák, sokkal több pénzt ér a sérülésmentes készülék.

Nálunk egy helyen tudják megvásárolni a céges készülékekhez a tokokat, fóliákat, töltőket, és egyéb kiegészítőket verhetetlen áron az ország egyik legnagyobb választékából.

És ha díjmentesen csatlakoznak a Bluedigital céges vásárlói programba, úgy cégük minél többet vásárol, annál nagyobb kedvezményre lesz jogosult:

Silver Gold Platinum
Bármelyik magyarorszégi cég díjmentesen csatlakozhat ide kattintva

bruttó 400.000 forint elköltése után kerül ebben a szintbe

(a valaha volt összes rendelést figyelembe véve)

bruttó 1.000.000 forint elköltése után kerül ebbe a szintbe

(a valaha volt összes rendelést figyelembe véve)

10% kedvezmény minden termék árából 15% kedvezmény minden termék árából 18% kedvezmény minden termék árából
Elsőbbségi ügyfélszolgálat emailben VIP ügyfélszolgálat emailben VIP ügyfélszolgálat emailben
- - Dedikált kapcsolatartó, akit telefonon is el lehet érni
Ha feliratkozik a hírlevél listánkra, és nem is iratkozik le, akkor a beszerző évi 1 alkalommal 50% kedvezménnyal vásárolhat bruttó 10.000 ft-ig magnak terméket webshopunkból Ha feliratkozik a hírlevél listánkra, és nem is iratkozik le, akkor a beszerző évi 1 alkalommal 50% kedvezménnyel vásárolhat bruttó 20.000 ft-ig magnak terméket webshopunkból Ha feliratkozik a hírlevél listánkra, és nem is iratkozik le, akkor a beszerző évi 2 alkalommal 50% kedvezménnyel vásárolhat bruttó 25.000 ft-ig magnak terméket webshopunkból
Lehetőség egyedi árajánlatra nagyobb rendelés esetén emailben (min. nettó 250.000 forintos rendelés esetén) Lehetőség egyedi árajánlatra nagyobb rendelés esetén emailben (min. nettó 250.000 forintos rendelés esetén) Lehetőség egyedi árajánlatra nagyobb rendelés esetén emailben (min. nettó 250.000 forintos rendelés esetén)
Regisztrálok

(A programban való részvétel önkéntes és nem ját semmilyen kötelezettséggel. A Bluedigital Webshop Kft. fenntartja a jogot a céges vásárlói programjának bármikori módosítására vagy megszüntetésére.)

paypal simplepay_hu