Kiterjesztett garanciális feltételek

 1. A kiterjesztett garancia (vagy más néven kiterjesztett jótállás) csak a termék megvásárlásakor vásárolható, később nem.
 2. A kiterjesztett garancia csak bizonyos termékekhez vásárolható, nem vásárolható minden termékhez. A terméklapon jelezzük, ha az adott termékhez elérhető ez a szolgáltatás.
 3. A kiterjesztett garancia szolgáltatás telefontokokra és fóliákra nem vásárolható. Tokokhoz és fóliákhoz 1 éves sérülés garancia vásárolható. Ennek részletei itt olvashatók.
 4. A kiterjesztett garancia a normál garanciaidőn túli meghibásodásokra nyújt fedezetet a normál garancia lejárta után + 1 évig.
  A normál garancia ideje:
  bruttó 10.000 forint alatti árú termékekre fél év
  bruttó 10.000-100.000 forint közötti árú termékekre 1 év
  bruttó 100.000-200.000 forint közötti árú termékekre 2 év
  bruttó 200.000 forint feletti árú termékekre 3 év
 5. A kiterjesztett garancia a normál garanciához hasonlóan csak a rendeltetésszerű használatra nyújt fedezetet, mechanikai behatásokra, sérülésre nem.
 6. A kiterjesztett garanciát a normál garanciához hasonlóan emailben lehet érvényesíteni. A számla garanciajegyként is funkcionál, ezzel tudja bizonyítani a garancia meglétét.
 7. A kiterjesztett garancia érvényesítésekor kicseréljük a terméket, vagy ha már nem elérhető nálunk az adott termék, akkor visszatérítjük a termék árát.
 8. A hibás terméket (amennyiben nem tekintünk el a visszaküldésétől) a mi költségünkre tudja a vásárló inverz postai csomagként visszaküldeni.
 9. Termékcsere esetén mi álljuk a csertermék küldésének a költségét.
 10. A kiterjesztett garancia a termék cseréjekor, vagy a vételár visszatérítésekor megszűnik, azaz minden terméknél csak egyszer lehet vele élni.
 11. Ha a normál garanciaidőben cseréljük a terméket, akkor nem ér véget a kiterjesztett garancia. A kiterjesztett garancia akkor ér véget, ha már a kiterjesztett garancia idejében történik garanciális szolgáltatás.
 12. A kiterjesztett garanciát a webáruház üzemeltetője nyújtja.
 13. Ha több terméket is vásárol egyszerre, akkor eldönthetni, hogy mindegyikre vagy csak bizonyos termékekre szeretné megvásárolni a kiterjesztett garanciát. A kiterjesztett garancia terméklapon lévő ára termék darabonként értendő.
paypal simplepay_hu