Termékinformációk:

●CPU: JL7012F6
●Flash: RAM 640KB ROM 64Mb
●Bluetooth: 5.3
●Képernyő: 1,9 hüvelykes IPS
●Felbontás: 240×284 pixel
●Akkumulátor: 300 mAh
●Vízállósági szint: IP68
●APP: „Da Fit”

Alkalmas Android 5.0 vagy újabb, illetve iOS 9.0 vagy újabb rendszerű mobiltelefonokhoz.

HD nagy képernyő a tökéletes tisztaságért
A COLMI P81 lenyűgöző, 1,9"-es TFT-képernyővel rendelkezik, amely lenyűgöző, akár 95%-os képernyő-test aránnyal büszkélkedhet. Tapasztalja meg az üzenetemlékeztetők, sportadatok és egyéb fontos információk egyetlen kiterjedt képernyőn való megjelenítésének kényelmét. Teljes nézetű és magával ragadó élmény.

Ultravékony elegancia
Az eleganciát szem előtt tartva a COLMI P81 ultravékony testtel és egyenlő oldalú sarokkialakítással rendelkezik. Ez nem csak növeli a készülék esztétikai vonzerejét, hanem tiszta képminőséget és gördülékenyebb működést is biztosít, így a mindennapi használat örömet okoz.

Kényelmes és tartós szilikon szíj
Az óra tartós szilikon szíjjal van felszerelve, amely mind a kényelem, mind a hosszú élettartam érdekében készült. A szíj könnyen állítható a tökéletes illeszkedés érdekében, így az óra biztonságosan és kényelmesen marad a csuklóján egész nap.

Sport ModeClassic sokoldalú funkcionalitás
A COLMI P81 több, mint egy óra. Ez egy sokoldalú társ, amely számos, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen funkciót juttat a csuklójára. Ez az okosóra mindenre képes, attól kezdve, hogy kapcsolatban marad, és segíti a fitneszútját.

Maradjon kapcsolatban a Bluetooth hívás funkcióval
A COLMI P81 beépített mikrofonjával és hangszórójával közvetlenül a csuklójáról kezdeményezhet hívásokat és fogadhat üzeneteket.

Maradjon kapcsolatban barátaival és családjával anélkül, hogy ki kellene vennie telefonját a zsebéből.
Soha ne maradjon le az üzenetekről szóló értesítésekkel
Az okosóra támogatja a mobiltelefonnal való szinkronizálást, így közvetlenül az óráján kaphat üzenetértesítéseket olyan alkalmazásoktól, mint a WhatsApp, e-maileket és szöveges üzeneteket.

Hang asszisztens az Ön szolgálatában
A COLMI P81 hangasszisztens funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a telefonálást és a zenelejátszás vezérlését mobiltelefonján kihangosítva.

Szabadítsa fel potenciálját korlátlan mozgással
Rögzítse sportéletét, és lépje túl korlátait a COLMI P81-el. Csatlakozzon a mobilalkalmazáshoz, hogy elérje a 100+ sportmódot, és kövesse nyomon fejlődését átfogó sportadat-rögzítéssel.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím (opcionális)
Szöveges értékelés
Képek
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről